Kleine relatiegeschenken om dagelijks mee te nemen  1

Kleine relatiegeschenken om dagelijks mee te nemen 

Marketeers hebben baat bij het verbeteren van de naamsbekendheid van hun organisatie, om zo meer potentiële klanten te trekken. Door zichtbaar te zijn werkt men daarnaast aan het vertrouwen dat consumenten in de organisatie hebben. Wist je dat een consument gemiddeld zeven keer in contact moet zijn gekomen met een uiting van een organisatie of merk, voordat de consument deze partij voldoende vertrouwt om een dienst of product af te nemen? Een van de manieren om de naamsbekendheid van een organisatie te verbeteren, is het uitdelen van relatiegeschenken. Het aanbod aan relatiegeschenken is groot tegenwoordig, kijk bijvoorbeeld eens naar het assortiment van een partij als Loopper. Het is hierbij interessant om te zoeken naar relatiegeschenken met een compact formaat, zodat een ontvanger deze dagelijks mee kan nemen. In dit artikel lees je er meer over.

Compacte en bedrukte relatiegeschenken voor dagelijks gebruik 
Goedkoop waaiers bedrukken, het bedrukken van een powerbank en bijvoorbeeld het drukken van een logo of bedrijfsnaam op een drinkfles zijn voorbeelden van de mogelijkheden die marketeers hebben. Het is prettig om een waaier of bijvoorbeeld drinkfles bij je te hebben, zeker in de zomermaanden. Datzelfde geldt voor de powerbank, die van pas komt als je dagelijks onderweg bent.

Het voordeel van dergelijke relatiegeschenken is dat men hier niet alleen wat aan heeft op een gemiddelde werkdag. De drinkfles, waaier en powerbank komen ook van pas tijdens een weekendje weg of vakantie. Neem de waaier mee naar het strand, de powerbank gebruik je tijdens een wandeling door een stad, enzovoorts.

Relatiegeschenken met grotere afmetingen 
Naast de relatief kleine relatiegeschenken zijn er ook grotere varianten te vinden. Het voordeel van een groter relatiegeschenk is het gegeven dat deze opvalt. Denk bijvoorbeeld aan een groot strandlaken met een logo of bedrijfsnaam. Door voor een strandlaken in een flitsende kleur te kiezen, zal deze vrijwel zeker opvallen bij andere strandgasten. Vergelijkbaar met een groot strandlaken is de keuze voor een strand- of katoenen tas. Ook een bedrukte rugzak of bijvoorbeeld cupkeeper kan interessant zijn.

De kans is groot dat mensen op het strand nog eens naar je website zoeken. Wat bied je aan als organisatie? Zijn deze producten of diensten mogelijk ook voor hen interessant? Het helpt de naamsbekendheid en zichtbaarheid van een organisatie te verbeteren. Er zijn online tal van partijen te vinden waar je grote en kleine relatiegeschenken kunt laten bedrukken met je bedrijfsnaam of logo.